1. Campings Kroatie
  2. Istrië

Onze tips:

  1. Boek mooie en goed betaalbare campings in Kroatie bij Idriva.
  2. Boek hier campings in Kroatië.
  3. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  4. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  5. Top campings in Kroatië

Istrië

Istrië is één van meest toeristische gebieden aan de Adriatische kust. De voornaamste reden is de prachtige kustlijn van het schiereiland en het goede weer. Maar Itrië heeft ook vele leuke stadjes met bezienswaardigheden een een mooi binnenland. Porec en Pula zijn de bekendste plaatsen en vormen eigenlijk het hart van toerisme in Istrië.

In Istrië liggen ook enkele mooie natuurgebieden. Deze bevinden zich niet alleen aan de kust. U kunt in de natuurgebieden wandelen, mountainbiken of klimmen. De bergen bij Ucka zijn geschikt voor verschillende buitensporten. Vanzelfsprekend is zeilen een van de vele mogelijkheden op het gebied van watersport. De “Brijuni Archipel” is een beschermde eilandengroep die bekend staat om haar bijzondere vegetatie en is jaren een populair vakantieoord geweest voor de prominenten der aarde. Het lekkere eten en de smaakvolle wijn - onlosmakelijk verbodnen met het ontspannen mediterrane leven - zijn natuurlijk ook niet weg te denken uit deze alsmaar in populariteit toenemende regio van Kroatië.

Camp Diana is een keine camping met prachtige faciteiten en een gezellige eigenaresse. De camping ligt in de buurt van Banjole.

Camp Vestar is een mooie grote camping met alle denkbare faciliteiten in de buurt van de leuke plaats Rovinj.

Camping BiVillage is een grote camping direct aan het strand. Het heeft vele moderne faciliteiten, van massage to discotheek.