1. Campings Kroatie
  2. Noord Dalmatië

Onze tips:

  1. Boek mooie en goed betaalbare campings in Kroatie bij Idriva.
  2. Boek hier campings in Kroatië.
  3. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  4. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  5. Top campings in Kroatië

Noord Dalmatië

Met Noord Dalmatië bedoelen wij de regio's rond Split, Zadar en Šibenik. Dit gebied kenmerkt zich door een combinatie van een prachtige kuststrook met leuke dorpjes én mooie natuur in het binnenland. Er zijn namelijk meerdere mooie nationale parken te vinden. Het toerisme is in de regio goed ontwikkeld. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld de keuze uit veel verschillende typen accommodaties en faciliteiten. In het gebied wordt ook wijn gemaakt die, in combinatie met de kookkunsten van de lokale koks én de verse vis uit zee, ervoor zorgen dat het culinair ook erg goed toeven is!

Primosten, Makarska en Brela zijn drukbezochte badplaatsen in een gebied wat bekend staat als Makarska Rivièra. Split is een mooie historische stad, evenals Šibenik. Achter Makarska Rivièra ligt het Biokovo gebergte. De overgang van het bijna 2000 meter hoge Biokovo gebergte naar de schitterende kust in slecht enkele kilometers maken het tot uniek stukje Kroatië. Natuurpark Krka is een aanrader en ligt dicht bij Šibenik. Naast de waterpracht is het gebied een goede habitat voor dieren en met name vogels.

Net buiten Primosten ligt Camp Adriatic. Deze comfortabele camping heeft voor ieder wat wils.

Camp Kozarica ligt vlak bij Pakoštane. Deze camping is prachtig verscholen in een naaldbos en ligt direct aan zee.

Camp Čiste ligt met haar goede faciliteiten midden in de Makarska Riviera. De camping ligt tussen de zee en het Biokovo gebergte.